nieuws

Circustheater weer in gebruik

bouwbreed

De ingrijpende verbouwing van het Circustheater in Scheveningen is voltooid. De Hollandsche Beton Maatschappij BV Rijswijk breidde het bestaande complex naar een ontwerp van het Maastrichtse Architectenbureau Arn. Meys met circa 4000 m2 uit. De eigenaren (Joop van den Ende, Stardust BV van Henk van der Meijden en het Maastrichtse bedrijf Xelat Recrea van Benoit Wesley) kochten het gebouw voor een gulden van de ge meente Den Haag die de kopers verplichtte tot algehele restauratie.

Voor de constructieberekeningen zorgde Coman BV Raadgevende Ingenieurs uit Heerlen. De totale verbouwkosten belopen f. 23 miljoen. Aanstaande zondag wordt het nieuwe complex met de premiere van The Phantom of the Opera weer in gebruik genomen.

Pers & Publiciteitsbureau Noordoost

Reageer op dit artikel