nieuws

Certificaat VHB omvat veiligheidsbeheersing

bouwbreed Premium

Van Hattum en Blankevoort bv heeft van Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) het certificaat ontvangen betreffende: ‘ontwerpen en bouwen van openbare, commerciele, industriele en speciale bouwwerken inclusief herstel- en onderhoudswerkzaamheden met bijbehorende milieu- en veiligheidsbeheersing’.

Het bedrijf uit Woerden is daarmee het eerste in Nederland dat ook de milieu- en veiligheidsbeheersing in het kwaliteitssysteem heeft betrokken.

Met toekennen van certificaat no. 931671 verklaart het certificeringsinstituut dat het kwaliteitsborgingssysteem van VHB-Woerden is goedgekeurd volgens de normen ISO 90011987, EN 29001-1987 en NEN-ISO 9001:1988.

Het certificaat heeft betrekking op de hoofdvestiging van Van Hattum en Blankevoort in Woerden en de nevenvestigingen in Spaarndam en Rotterdam.

Reageer op dit artikel