nieuws

Bouwer Huisvuilcentrale zoekt toeleveranciers

bouwbreed Premium

Het consortium vof NRS Alkmaar 1992, bestaande uit NBM Amstelland Utiliteitsbouw, Von Roll Milieutechniek en de Koninklijke Schelde Groep, houdt 16 juli een bedrijvendag. Vertegenwoordigers van bedrijven ke zich dan laten informeren over de huisvuilverbranding die het consortium wil laten bouwen. De vertegenwoordigers krijgen bij die gelegenheid inzicht in hun eventuele aandeel in de realisatie en ke contacten leggen met de bouwers. De bedrijvendag komt voort uit de behoefte van Noordhollandse bedrijven om zoveel mogelijk te worden betrokken bij de Huisvuilcentrale. Kansen doen zich vooral voor bij algemene voorzieningen en kleinschalige toeleveringen. De bezoekende bedrijven ontvangen een handleiding die inzicht geeft in het po en de organisatie en de belangrijkste contactpersonen voorstelt. Op een bijgesloten formulier ke de kandidaten hun bedrijf voorstellen. Het programma van de bedrijvendag begint om tien uur en loopt door tot twee uur. Plaats van samenkomst is het bezoekerscentrum op de bouwplaats aan de Laanenderweg op het bedrijventerrein Boekelermeer in Alkmaar.

Dat komt in een bedrijvenbestand. De mogelijkheid bestaat om ook na 16 juli handleiding en formulier aan te vragen.

Reageer op dit artikel