nieuws

Bevestigingssysteem voor isolatie en dakbanen

bouwbreed Premium

Viba NV uit Zoetermeer heeft zijn volautomatische bouwbevestigingssysteem voor grote dakvlakken, IF160, aangevuld met het IF30-systeem. Dit systeem is geschikt voor de verwerking van isolatie en dakbanen op kleine (tot ca. 400 m2) vlakke en hellende daken en voor de randbevestiging.

Het IF30-systeem bestaat uit een schroef, een drukverdeelplaat en de bijbehorende plaat singsapparatuur. De schroef en de drukplaat worden voorgemonteerd, waardoor een snellere verwerking mogelijk is. De plaatsingsapparatuur bestaat uit de loodrechte ‘L’uitvoering, waarmee staande kan worden gewerkt en een ‘S’-uitvoering voor hellende daken. De diepte-aanslag is eenvoudig in te stellen waardoor verkeerde plaatsing kan worden voorkomen.

Reageer op dit artikel