nieuws

Zakboekje Hout handig bij de bouwpraktijk

bouwbreed Premium

Kluwer heeft in nauwe samenwerking met het Centrum Hout een handig zakboekje ‘Hout’ uitgegeven. Het is een handig naslagwerkje voor het oplossen van praktijkproblemen bij het verwerken van dit materiaal.

De onderwerpen, die in het boekje worden behandeld zijn veelzijdig en actueel. Houtsoorten en toepassingen, houtkenmerken, brandgedrag en houtmaten zijn erin verwerkt.

Ook zijn produktspecificaties volgens de richtlijnen van het Centrum Hout, sterktecijfers en allerlei specifieke toepassingen van allerlei constructies in neergelegd. Ook de normen zijn niet vergeten. Ook handig is een adressenregister van instellingen en bedrijven. Verder zijn de meest recente publika ties van het Centrum Hout erin verwerkt.

De gegevens zijn overzichtelijk in het boekje gerangschikt. Er is een verkorte en een aparte meer uitvoerige inhoudsopgave in opgenomen welke zijn onderverdeeld in zeventien hoofdthemas. In de uitvoerige inhoudsopgave zijn hoofdthemas over hout onderscheiden, gevolgd door allerlei subonderwerpen betreffende dit thema.

Om het zoeken nog meer te vergemakkelijken is achterin dit 185 paginas tellende werkje een trefwoordenregister met opgenomen.

Het zakboekje ‘Hout’ is te bestellen bij Kluwer Technische Boeken BV te Deventer of bij Centrum Hout te Almere-Buiten.

Reageer op dit artikel