nieuws

Van Marwijk contra SCK

bouwbreed

Voor de rechtbank in Utrecht heeft gisteren een kort geding gediend, dat Van Marwijk Kraanverhuur uit Zoeterwoude tegen de Stichting Certificatie Kraanverhuurbedrijf (SCK) uit Culemborg had aangespannen. Hierin eiste Van Marwijk wederom dat het inhuurverbod van gecertificeerde bedrijven bij niet-gecertificeerde bedrijven wordt opgeheven. Met dit kort geding wil van Marwijk bereiken dat de oorspronkelijke uitspraak van deze rechtbank en het arrest van het gerechtshof te Amsterdam weer worden teruggedraaid.

De uitspraak van de rechtbank te Utrecht zal echter, gezien het feit dat hierin ook zaken spreken als al dan niet vermeende kartelvormingen, uitspraken van de Europese Commissie e.d., boeteopleggingen (al dan niet in Europees verband), nog wel enige weken op zich laten wachten.

Reageer op dit artikel