nieuws

Raamsysteem in roestvast staal ook voor ‘exclusieve bouw

bouwbreed

Ramen- en Deurenindustrie Gorter BV uit Wormerveer heeft een roestvast stalen raamprofiel aan zijn assortiment toegevoegd. Het zogenaamde Nirosta-profielsysteem is een jaar geleden op de markt gebracht door Ebe GmbH, een gezamenlijke onderneming van Krupp Stahl en Fill Metallbau.

Voor toepassing van de roestvast stalen kozijnen moet volgens Gorter niet alleen worden gedacht aan ziekenhuizen, chemische en levensmiddelenindustrieen en degelijke, maar het materiaal is ook geschikt in gebouwen waarin exclusiviteit wordt geeist.

De profielen worden vervaardigd uit chroom-nikkel of chroom-nikkel-molybdeen staal, dat kan worden geslepen, gestraald, gepolijst of gedessineerd. Een glasvezel-gewapende kunststof zorgt voor een thermische onderbreking.

Reageer op dit artikel