nieuws

Directeur NIBE houdt lezing over het binnenmilieu

bouwbreed Premium

Ir. M. Haas, directeur van het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en -ecologie (NIBE) te Naarden, houdt op 15 juni ’s avonds een lezing over de kwaliteit van het binnenmilieu in kantoren en woningen.

De lezing vindt plaats in het VIBA-centrum te ‘s-Hertogenbosch.

Het NIBE wordt in toenemende mate benaderd door gemeenten, gezondheidsdiensten en particulieren met de vraag om metingen in het binnenmilieu te verrichten. Als er klachten zijn geeft het NIBE adviezen voor verbetering. Ook wijst Haas op de mogelijkheden om problemen te voorkomen. Tijdens zijn lezing geeft hij een aantal voorbeelden uit de praktijk.

Inlichtingen zijn verkrijgbaar bij de Vereniging Integrale Bio-logische Architectuur (VIBA) te ‘s-Hertogenbosch, tel. 073-216943.

Reageer op dit artikel