nieuws

Beurs AMB 2000 wordt algemene machinebeurs

bouwbreed

De data voor de AMB 2000, de door Ahlmann Nederland BV, georganiseerde machinebeurs, liggen alweer vast. Dit jaar zullen de machinedagen worden gehouden op donderdag 9 tot en met zondag 12 december.

Voor de beurs is een nieuwe naam gekozen. AMB staat niet langer voor Ahlmann Machine Beurs maar Algemene Machine Beurs. Daarmee wil organisator Toon van den Oord aangeven dat inschrijving voor elke machine-importeur mogelijk is. Dat geldt voor zowel machines voor de bouwnijverheid als voor de agrarische sector. Naar Van den Oord meedeelt is inmiddels een brief uitgegaan naar de leden van de BMWT waarin hij de desbe treffende importeurs uitnodigt tot deelname aan de AMB 2000. Behalve de nieuwe naamgeving geldt voor de beurs nog een ander nieuw aspect. Naast de 14000 m2 grote Irenehal 2 die tot nu als expositieruimte diende zal ook het buitenterrein voor standruimte worden benut. Daarmee wordt ook aan het zware en vooral hoogreikende materieel zoals kranen ruimte geboden. Volgens de beurskalender vinden in de Jaarbeurs in die week ook de Arbobeurs en de beurs Ecotech plaats.

Deze veiligheid- en milieubeurzen hebben een directe relatie met het gebruik van bouwmaterieel, zodat de bezoekers aan deze beurzen gelijktijdig de AMB 2000 ke aandoen.

Reageer op dit artikel