nieuws

Beleggers in rij voor emissie van Boskalis

bouwbreed

Beleggers hebben massaal gereageerd op de emissie van Koninklijke Boskalis Westminster.

Volgens het recent verschenen personeelsblad Cohesie moesten velen zelfs worden teleurgesteld. De uitgifte bleek ettelijke malen overtekend.

Aan de uitgifte ging een promotietour langs Europese financiforle instellingen in Amsterdam, Zürich en Londen vooraf. De emissie van f. 80 miljoen aan converteerbare achtergestelde obligaties stond onder leiding van ABN-Amro bank. Een deel van de opbrengst wordt gebruikt voor het aflossen van bankschulden.

In het zelfde personeelblad wordt een nieuw lid raad van bestuur van Koninklijke Boskalis Westminster gepresenteerd. Ir. L. Vellekoop zal zich als vierde man bezig gaan houden met de centrale stafafdelingen en de baggeractiviteiten in het buitenland. Met het vertrek van ing. L. Verstoep, hij maakt nu deel uit van de Commissie Van Engelshoven, was er eind vorig jaar een vacature ontstaan.

Reageer op dit artikel