nieuws

Belangstelling voor Interbuild gestegen

bouwbreed

Van 28 november tot en met 3 december vindt in het National Exhibition Centre (NEC) te Birmingham, Engeland, de tweejaarlijkse bouwvakbeurs ‘Interbuild’ plaats. Volgens de organisatoren is de belangstelling voor de beurs gestegen ten opzichte van twee jaar geleden.

“De eerste maanden van dit jaar hebben we 70% meer expositieruimte verkocht” , verklaart D. Harmer, directeur verkoop van Interbuild. “De beurs is een barometer voor de bouw. De resultaten tot op heden wijzen erop dat het ergste van de recessie voorbij is.” Aan Interbuild nemen ook deelnemers uit het buitenland deel, om de export naar Groot-Brittannie te bevorderen.

Een nieuwe afdeling van Interbuild behandelt het beheer van terreinen en gebouwen. Hier komen onderwerpen als ‘facility management’, beveiliging, schoonhouden en het beheer en onderhoud van installaties aan de orde. Tijdens de beurs worden per afdeling forums gehouden, waar discussie over actuele onderwerpen plaats kan vinden.

Informatie over de vakbeurs is verkrijgbaar bij The Building Trades Exhibition Ltd. te London, tel. 0944714861951.

Reageer op dit artikel