nieuws

Baars ‘slaat’ terug met verwerven van twee poen

bouwbreed

Wegenbouwbedrijf Baars uit Klimmen, in opspraak door het uitdelen van steekpenningen en snoepreisjes voor werkopdrachten, ‘slaat’ op het technische vlak keihard terug. Vrijdag stak de wegenbouwer, twee keer achter elkaar, telkens tien bedrijven de loef af bij openbare aanbestedingen van werken in Maastricht.

De eerste klus heeft betrekking op het vervangen van rioleringen in de Burg. Ceulenstraat en Tobiacstraat, waarvoor Baars met f. 413000 de laagste inschrijver is. Tweede is Wegenbouwbedrijf Huberts uit Swalmen met f. 423600.

Bij de aanbesteding van het po verbeteren van woonomgeving St. Maartenspoort was Baars met een inschrijving van f. 699000 zon f. 71000 lager dan zijn naaste concurrent Wegenbouwbedrijf Westerlo Helmond, die f. 770000 offreerde. WWM Maastricht gaf een prijs af van f. 811000.

Reageer op dit artikel