nieuws

Tebodin neemt deel in Duits ingenieurs-bureau

bouwbreed

Tebodin BV, Consultants & Engineers, onderdeel van de Hollandsche Beton Groep NV, heeft 50% van de aandelen overgenomen van Raschen + Bischoping Ingenieurgesellschaft mbH in Gelsenkirchen. Met de particuliere eigenaren van dit Duitse ingenieursbureau is overeengekomen dat in de toekomst een groter belang zal ke worden verworven.

Het 50%-belang is genomen om de Tebodin-activiteiten in Duitsland verder te ke uitbreiden. Raschen + Bischoping realiseerde vorig jaar met 370 medewerkers een omzet van DM35 miljoen. Tebodin heeft 1300 medewerkers in dienst, verdeeld over vele technische vakgebieden, die werken op het hoofdkantoor in Den Haag, bij zes overige vestigingen in Nederland, in Londen, Abu Dhabi, Dubai en de Nederlandse Antillen.

Reageer op dit artikel