nieuws

Plannen winkelen kantoorbouw in Sneek

bouwbreed

Een 2200m2 groot kantoor- en winkelcomplex met op het dak een uit twee lagen bestaande pakeergarage voor 170 voertuigen. Dat wil ondernemer H.J. de Vries zien te realiseren op een stuk grond aan de 2e Oosterkade in Sneek. Zijn momenteel op het terrein gevestigde garagebedrijf verhuist binnenkort naar een nieuwe lokatie op industrieterrein Houkesloot.

Wat de kosten van de door het Sneekse Architectenbureau van de Molen-de Jong ontworpen nieuwbouw zullen zijn, is volgens De Vries nog onduidelijk. “De bouwvergunning is nog niet rond. Het kan dus zijn dat het plan hier en daar nog wat aangepast moet worden.

Wel zijn we inmiddels met in de order geinteresseerde bouwbedrijven in onderhandeling. Ik verwacht dat het complex rond april 1994 gereed zal ke zijn.” Diverse bedrijven hebben belangstelling getoond voor vestiging in het complex.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels