nieuws

Perstorp Dekoratief Laminaat heeft …

bouwbreed Premium

Perstorp Dekoratief Laminaat heeft brochuremateriaal gemaakt over zijn nieuwe lijn laminaten. De nieuwe ‘Creastyle-lijn bestaat uit acht designcollecties, die volgens het bedrijf met name geschikt zijn voor de utiliteitsbouw en de meubelbranche. Als toepassingsmogelijkheden worden genoemd:muurbekleding, deuren, werkoppervlakken, douchecabines en interieuren van treinen, bussen en schepen. Levering geschiedt vanuit het nieuwe geautomatiseerde logistiek centrum in St. Avold (tussen Metz en Saarbrucken).

Perstorp Dekoratief Laminaat Oud-Beijerland

Isover heeft een folder uitgebracht over ‘Panotoit Quadro. Dit is een steenwol dakplaat die dient als isolatie voor gebrande bitumineuze dakbedekkingsystemen. De drukvaste isolatieplaat is te gebruiken als ondergrond voor een eenlaagse gebrande dakbedekking bij platte- en flauwhellende dakbedekking. Na het branden van een kwalitatief goede brandrol op de cachering van de Panatoit Quadro, ontstaat een stormvaste en duurzaam dakbedekkingspakket.

Isover BV-Capelle a/d IJssel

Flux-Air heeft zijn activiteiten uitgebreid met mechanische woonhuis- en utiliteitsbouwventilatie. Daartoe levert het bedrijf onder andere zijn Unifan afzuigventilatoren type 50 en 100. Deze zijn geruisarm. De daarop aansluitende kanalen worden gemonteerd met tussenkomst van rubberringen ter voorkoming van trillinggeluid. De mechanische ventilator is compleet met kanalen, roosters en instortkanalen aan te brengen.

Flux-Air-Amersfoort

Reageer op dit artikel