nieuws

Groter comfort in XM heftruck-serie

bouwbreed

Onder de type-aanduiding XM heeft Hyster een nieuwe serie vorkheftrucks geintroduceerd.

De machinelijn telt veertien verschillende modellen in de klasse van 2 tot 3.2 ton hefvermogen.

De technische vernieuwingen in deze XM-serie hebben voornamelijk betrekking op bedieningsgemak, comfort en onderhoud.

Niet alleen de volledig instelbare bedieningsstoel en stuurkolom alsmede de direct onder handbereik opgestelde bedieningshandels dragen bij aan een groter comfort, ook het geringe geluidsniveau van rond de 75 dB(A) dat kon worden bereikt door geluidisolerende maatregelen, maakt een langdurig verblijf op de machine aangenamer.

De heftrucks tot 3 ton worden standaard uitgerust met de Mazda M4-2.OG(LPG) en Isuzu C240 dieselmotoren. Voor toepassingen warbij extra capaciteit en stabiliteit wordt vereist voorziet de serie heftrucks in 3 en 3.2 tons modellen met een lange wielbasis. De XM heftrucks zijn standaard uitgerust met een controlepaneel dat constant de werking van de belangrijkste functies aangeeft.

Reageer op dit artikel