nieuws

Garagedeuren te smal

bouwbreed

Het moet een gekke gewaarwording zijn: wil je een bedrijfswagen in een van de vijftien splinternieuwe garageboxen parkeren en blijkt de ingang twintig centimeter te klein te zijn. Resultaat:toch maar voor de deur van het bedrijf parkeren en de garages voorlopig als opslagruimten gebruiken. Het overkwam afgelopen week de medewerkers van de Stichting Woningbouw Achtkarspelen (SWA) in het Friese Buitenpost. Na oplevering van de nieuwbouw die de woningbouwvereniging ruim f. 3 miljoen heeft gekost, bleken alle vijftien garageboxen twintig centimeter te smal te zijn. De onderhoudsbusjes konden de boxen, zelfs met gedemonteerde spiegels, niet in.

Volgens de SWA ligt de schuld hiervan bij het Heerenveense architecntenbureau Kluiwstra.

Niet bekend

Reageer op dit artikel