nieuws

Directie neemt Van Eijkelenburg over

bouwbreed

Het huidige management van de Van Eijkelenburg Groep uit Rosmalen heeft het bedrijf overgenomen. De aandelen van de middelgrote aannemer waren voor 94 procent in handen van de familie. Deze hadden het pakket ondergebracht in Administratiestichting BV Bouwbedrijf Van Eijkelenburg. De rest van de aandelen was in handen van Litjens, de huidige president-directeur van het bedrijf.

Uit het jaarverslag blijkt het netto resultaat -marginaal- is achtergebleven bij dat van 1991. In dat jaar werd bij een omzet van f. 66,4 miljoen een winst na belasting gerealiseerd van f. 1,3 miljoen. Het afgelopen jaar liep de omzet weliswaar op tot f. 80 miljoen, maar de winst daalde tot f. 1,2 miljoen. De directie verwacht dat de winst over dit jaar weer lager zal uitvallen.

Reageer op dit artikel