nieuws

Centrifugaalpomp van Wavo spuit 45 m3per uur

bouwbreed

Wavo Pompen BV presenteert een centrifugaalpomp die afkomstig is uit de GormanRupp familie. De pomp is zelfaanzuigend en is, mede door een goede asafdichting (mechanical seal) bestand tegen vuil water.

Als aandrijving voor de pomp, die het typenummer 82H2-Supra draagt, is gekozen voor de nieuwe Hatz 1D80Z-Supra, een luchtgekoelde viertaktdieselmotor. Deze moderne dieselmotor is rechtstreeks aan de pomp gekoppeld. Hierdoor is het geheel een zeer compacte set geworden.

De combinatie pomp-motor produceert een maximum druk van ongeveer 5 bar. De maximale pomp-opbrengst bedraagt 45m3per uur, bij een druk van 3 bar. Met name voor het spuiten van damwanden, palen en bronnen, bronfilters etc. is deze 82H2-Supra goed inzetbaar.

De pompset is voorzien van twee sterke banden op lucht, een hijsbeugel en afneembare duwbomen. Aan de zuigzijde van de centrifugaal is een Vdeel en aan de perszijde een Storz brandweerkoppeling gemonteerd. Door deze extras is de pomp bijzonder geschikt voor aannemingsbedrijven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels