nieuws

Boskalis opent obligatielening

bouwbreed

Baggeraar Koninlijke Boskalis Westminster geeft een 5,25 procent converteerbare achtergestelde obligatielening 1993 per 2000 van f. 80 miljoen uit. De koers van uitgifte is vastgesteld op 100 procent.

De emissie wordt gegarandeerd door een syndicaat van banken onder leiding van ABN Amro, dat voorts bestaat uit Credit Suisse First Boston Nederland, MeesPierson, Nationale Investeringsbank en NM Rothschild.

Met ingang van 1 januari 1994 ke de obligaties worden omgewisseld in certificaten van gewone aandelen Boskalis tegen de dan geldende conversiekoers; de eerste conversiekoers is vastgesteld op f. 34,50 per certificaat. De lening kan van 1 juni 1997 tot en met 31 mei 2000 vervroegd worden afgelost. De inschrijving staat open tot en met 14 mei en stortingsdatum is 1 juni.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels