nieuws

BAM bouwt Business School

bouwbreed

BAM Leeuwarden bouwt in de Friese hoofdstad het nieuwe opleidingsinstituut de Leeuwarden Business School.

De nieuwbouw vergt een investering van f. 3 miljoen en zal eind dit jaar worden opgeleverd. Het po kwam tot stand met financiele steun uit het EFRO-fonds en de noordelijke subsidiepot ISP. De stichting Leeuwarden Business School, opgericht door de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, financiert als opdrachtgever het resterende bedrag.

Het door Architectenbureau Abel Eisma Glas ontworpen complex heeft een oppervlakte van circa 1500m2. De te realiseren nieuwbouw telt drie bouwlagen en omvat diverse kantoorruimte, leslokalen en instructieruimten. Ook worden twee collegezalen gebouwd.

Bij de uitvoering van de bouw is ook Buurman-Van Swaay Installatietechniek betrokken.

Noordoost

Reageer op dit artikel