nieuws

Aannemer krijgt milieuvlag

bouwbreed

Bontenbal Bouw uit Reeuwijk krijgt vrijdag de milieuvlag bouw- en sloopafval overhandigd van de Zuidhollandse Milieufederatie. Dat gebeurt in het kader van de campagne Preventie Hergenbruik bouw- en sloopafval. Het gaat hierbij om een aanmoedigingsprijs voor bedrijven en gemeenten die zich inzetten voor het milieubehoud. Bontenbal krijgt als zesde aannemer de campagnevlag. Het bedrijf stelde voor het personeel een handleiding samen over de scheiding van bouwafval en lichtte de medewerkers voor over de wijze waarop dat moet gebeuren.

De uitreiking vindt plaats op de locatie Ocarinalaan/Bazuinlaan waar Bontenbal een nieuwbouwpo uitvoert van 31 aanpasbare woningen met een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte en een kantoor.

Reageer op dit artikel