nieuws

Weijers Multi-emmer breed toe te passen

bouwbreed

Weijers Eikhout heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van de Multi-emmer verworven. Het is een speciaal gevormde schuinaflopende kunststof emmer. Aan de hoge kant ervan is aan de bovenkant een haakbevestiging geintegreerd opgenomen. Daarmee valt de emmer aan allerlei bouwkundige delen of aan ladders te haken. Aan de tegenovergestelde korte zijde is hij aan de onderkant voorzien van een uitschuifbare haakbevestiging. Daardoor is het mogelijk hem aan een hellend dak te hangen.

Door de tegenovergestelde schuinte van helling en emmeropening blijft hij voor de dakwerker goed toegankelijk en loopt de inhoud niet gemakkelijk uit de emmer.

De emmer van Weijers, Exploitatiemaatschappij Weurtwand BV te Groesbeek, is voorzien van een traditioneel handvat.

Hij is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Er ke allerhande mortels in worden getransporteerd. Hij kan dienen voor het vervoeren van gereedschappen en is zelfs doeltreffend voor glazenwassers.

Reageer op dit artikel