nieuws

Van Geel Groep is aan het groeien

bouwbreed

Van Geel Metal uit Boxtel heeft een minderheidsbelang (49 procent) genomen in het Deense Dampa A/S. Beide ondernemingen produceren metalenplafondsystemen. Het doel van de samenwerking is het versterken van de mondiale marktpositie. Door de joint venture behoort Dampa/Van Geel nu tot een van de grootste producenten van plafond-systemen ter wereld.

Van Geel Metal is onderdeel van de Van Geel Groep in Boxtel. Naast Van Geel Metal bestaat de groep uit Van Geel Systems en Hermus. De totale omzet voor dit jaar wordt geraamd op ruim f. 200 miljoen, terwijl de brutowinst de f. 20 miljoen nadert. Alle werkzaamheden hebben betrekking op het produceren van produkten uit dun plaatstaal.

Dampa is op zijn beurt onderdeel van de Deense FLS Group.

Met meer dan 10000 medewerkers houdt dit concern zich bezig met luchtvaart, verpakkingsmaterialen en bouwmaterialen.

Reageer op dit artikel