nieuws

Unica nu reeds in groter jasje

bouwbreed

Amper twee jaar na de vestiging van Unica Installatietechniek in de regio Utrecht is het bedrijf alweer aan een grotere bedrijfsruimte toe. In 1992 heeft Unica met zon 650 medewerkers een omzet gerealiseerd van ca. f. 120 miljoen op het gebied van werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, telematica, sprinklertechniek, sanitair en onderhoud. Vanwege de uitstekende centrale ligging heeft Unica gekozen voor een kantoorloCatie in het bedrijvenpark Oudenrijn te De Meern.

Naast Unica-Fronik zullen tevens de afdeling sprinklertechniek en de centrale service organisatie hun landelijke aktiviteiten vanuit deze vestiging ontplooien. De centrale service-organisatie coordineert o.a. de onderhouds- en serviceaktiviteiten voor landelijke opdrachtgevers over de tien Unica vestigingen.

Reageer op dit artikel