nieuws

Tour & Anderson BV zal op 7 mei haar nieuwe …

bouwbreed

Tour & Anderson BV zal op 7 mei haar nieuwe bedrijfspand, gelegen op het industrieterrein Molenwetering te Alphen aan den Rijn, officieel in gebruik nemen.

In het hart van Duiven is het hoogste punt bereikt bij de bouw van een winkelcentrum.

De eerste fase van het Hartplan omvat 9000 m2 winkels en veertig appartementen, waarvan de oplevering augustus aanstaande is gepland. Daarnaast is de herontwikkeling van het noordelijk gedeelte van het plan en het winkelgebied aan de Pastoriestraat in volle gang. De bouw wordt uitgevoerd door een combinatie bestaande uit Nelissen van Egteren Bouw Venray, Nelissen van Egteren Bouw Enschede en Tiemstra Nijmegen. Het Hartplan is een ontwikkeling van Amstelland Vastgoed Winkels & Centrumvoorzieningen.

In Andijk heeft Scholtens Bouwbedrijf Andijk BV haar nieuwe kantoorgebouw in gebruik genomen. Het bestaande pand werd uitgebreid met 500 m2 zodat nu over 1200 m2 kan worden beschikt.

Op 28 april wordt het eerste pand van de Cluster Haast in de Amsterdamse Nieuwmarktbuurt opgeleverd. Schakel en Schrale BV Restauratiemaatschappij van de Hollandsche Beton Maatschappij restaureert en verbouwt 31 veelal monumentale panden tot 93 woningen en 16 bedrijfsruimten. De plannen zijn afkomstig van V. Smulders. Juni 1994 zal het laatste pand worden opgeleverd.

Reageer op dit artikel