nieuws

Tiemstra bouwt voor studenten

bouwbreed

In Rotterdam heeft Aannemingsmaatschappij Tiemstra BV uit Nijmegen de bouw van 148 studenteneenheden, elk bestaande uit twee kamers, voltooid.

Met het po dat in opdracht van de Stich ting Studentenhuisvesting Rotterdam werd gerealiseerd is een bouwsom van f.13 miljoen gemoeid.

Het complex werd ontworpen door het Rotterdamse Architectenbureau J. Hoogstad BV.

In Almere-Stad heeft de Hollandsche Beton Maatschappij BVregio Amsterdam de bouw van het nieuwe kantoorpand voor Leaseplan Nederland NV voltooid. Het complex omvat een negen bouwlagen tellend kantoorpand, een toren voor technische voorzieningen en een parkeergarage van twee bouwlagen. De door de Amsterdamse Architectengroep Loerakker, Rijnboutt, Ruyssenaars Hendriks BV ontworpen nieuwbouw is tegen het reeds bestaande pand van Leaseplan gebouwd waarmee het door een verbindingsbrug is verbonden. Voor de constructies waren het Eindhovense Adviesbureau voor Bouwconstructie F.

Tielemans BV en het Utiliteitsbouw Ontwikkelings Bureau van HBM verantwoordelijk.

Ariana Fotografie Almere, Raymond Varga

Reageer op dit artikel