nieuws

Slowakije schrijft wegenwerk uit

bouwbreed Premium

Geinteresseerde (bouw)bedrijven ke zich voor 4 mei aanmelden voor de voorselectie inzake drie wegenbouwpoen in Slowakije. Het gaat om de omleiding van een 2,6km lang weggedeelte nabij Seresd, om de reconstructie van de wegen nabij Nagymegyer en om het opbrengen van 4 tot 12cm wegdek over een lengte van 300 km op een nog aan te leggen autosnelweg. Kandidaten maken volgens het Exportplatform VROM een grotere kans op toewijzing van de genoemde werken wanneer ze samenwerken met Slowaakse bedrijven.

Nadere informatie verstrekt het Nederlands-Slowaakse bedrijf Ergon in Bratislava via fax 427214120 ter attentie van directeur L. Brull. Gegadigden wordt aangeraden de Engelse taal te gebruiken in de correspondentie.

Reageer op dit artikel