nieuws

SFB gaat door met regionalisering

bouwbreed

Het Sociaal Fonds voor de Bouwnijverheid gaat voortvarend te werk met het regelen van een regionale uitvoering van de sociale wetgeving. Na de opening van het eerste van negentien districtskantoor, op 5 maart in Rotterdam, volgde op 15 maart het districtskantoor Rijswijk. Op 19 april zal het districtskantoor in Nieuwegein officieel in gebruik worden genomen.

In mei volgen dan nog de districtskantoren in Leiden en Enschede. De hele regionaliseringsoperatie zal in de loop van 1993 en volgend jaar moeten worden voltooid. Vanaf 1995 zullen de uitvoering van de werknemersverzekeringen zw en aww/wao en ww regionaal plaatsvinden.

Het districtskantoor in Rijswijk is gesitueerd aan de Burgemeester Elsenlaan 319 en telefonisch bereikbaar onder nr.070 398 77 11. Het districtskantoor dat 19 april in Nieuwegein in gebruik wordt genomen is gesitueerd aan de Meerwal 1 en telefonisch bereikbaar onder nr. 03402 91910.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels