nieuws

Seminars SEV en OTB ‘maatwerk woningverhuur’

bouwbreed

Op 12 mei houden de Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting (SEV) en het onderzoeksinstituut OTB te Delft twee seminars over maatwerk bij het beheer en technisch onderhoud van huurwoningen.

Volgens een toelichting is maatwerk noodzakelijk, omdat de huurders erom vragen. Woningbeheerders die achterblijven bij deze ontwikkeling prijzen zich uit de markt. Tijdens de seminars komen oplossingen aan bod om dat te voorkomen. ’s Ochtends worden beheer en verhuur behandeld, ’s middags de techniek van onderhoud en renovatie. Aan de orde komen onder meer verhuur van cascos, flexibele inbouwsystemen, keuzevrijheid bij renovatie en doe-het-zelfwerk.

Informatie over de seminars is verkrijgbaar bij G.C. Buijze van Rostra Congrescommunicatie, tel. 070-3648703.

Reageer op dit artikel