nieuws

Schuivend front

bouwbreed

Tussen een hogedrukgebied boven Scandinavie en een depressie boven Biskaje en Het Kanaal blijft de stroming in de oosthoek.

Tussen beide systemen is een overgangszone ingebed die zich na een noordwaartse opmars (zaterdag) tot boven ons land weer enigszins naar het zuiden (Belgie, ZuidwestNederland) terugtrok. Op dinsdag en woensdag wordt het systeem opnieuw boven ons land verwacht. Dat betekent over het algemeen bewolkt en stijgende regenkansen. De middagtemperaturen lopen uiteen van 9 grC tot 13 grC.

Weersverwachting voor woensdag: Bewolkt en kans op regen.

Middagtemperaturen tussen 9 grC in Groningen tot circa 12 grC in het zuiden. De wind is in het noorden eerst nog oostelijk en vrij krachtig. In het zuiden een tot zwak afnemende en veranderlijke wind.

Dinsdag zon onder:20.30 uur Woensdag zon op: 6.43 uur

Reageer op dit artikel