nieuws

Scholingsfonds geeft voorlichting over bijscholing

bouwbreed

Het Scholingsfonds voor het Bouwbedrijf zal nog een aantal voorlichtingsbijeenkomsten houden voor werknemers in het uitvoerend bouwbedrijf. Op de bijeenkomsten wordt informatie gegeven over de scholing in het kader van artikel 35b van de bouw-cao. Hierin is bepaald dat elke ondernemer verplicht is een scholingsbeleid te volgen. Voorts zijn er jaarlijks twee roostervrije dagen als scholingsdag aangewezen.

Eerder werden bijeenkomsten gehouden in Beverwijk, Lichtenvoorde en Marum.

Het Scholingsfonds zal op 27 april in Nunspeet (in hotel-restaurant Veld en Boszicht) nog een voorlichtingsbijeenkomst houden. Evenals in Hoogeveen (Baron Hotel) op 11 mei en in Heerhugowaard op 17 mei (in het samenwerkingsverband Espeq). Alle bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur. Het programma voorziet in de vertoning van een video, een inleiding van de regiocoordinator, een dicussie en het opstellen vcan een scholingsplan.

Reageer op dit artikel