nieuws

Ontwikkelaar stelt Breda winkelstraat voor

bouwbreed

MAB uit Den Haag en Vroom en Dreesmann hebben voor de binnenstad van Breda een woon/winkelcomplex opgezet.

Het gaat om een overdekte winkelstraat van twee verdiepingen met zon zeventig zaken. Het plan beslaat een oppervlak aan bedrijfsvloer van ruim 15000m2. Inclusief de ruimte van V&D komt het oppervlak op ongeveer 30000m2 . De investering beloopt f. 120 tot f. 150 miljoen. Wanneer de gemeenteraad het plan op 29 april goedkeurt kan de bouw in juni 1994 beginnen. De oplevering is in dat geval rond september 1996. In de tweede helft van dit jaar volgt dan de sloop van de bestaande bebouwing. Het architectenburea Kraaijvanger uit Rotterdam en het Londense bureau Campbell, Zogolovitxh, Wilkinson & Gough werken aan het po mee.

Reageer op dit artikel