nieuws

ISH-beurs vestigt nieuw record

bouwbreed

De ISH’93, de grootste vakbeurs ter wereld op het gebied van sanitair, verwarming en klimaatbeheersing, heeft een record bereikt van 210000 bezoekers. Daarmee is dat van de beurs van 1991 in Frankfort met ongeveer 8000 overtroffen.

Maar liefst 90% van de 1800 exposanten uit 33 landen was tevreden met de beursresultaten. “In tegenstelling tot het algemeen duistere conjunctuurlandschap heerste op de ISH het gevoel van komende veranderingen ten goede’, zo zei Fritz Wilhelm Pahl, voorzitter van de Duitse sanitairindustrie (VDS).

Gunter Eisener van de VdZ, de vereniging van de Duitse CVindustrie merkte op: “Hoge bezoekerscijfers en de vele informatiegesprekken hebben in de verwarmingsbranche een groeiend optimisme gekweekt.”

Reageer op dit artikel