nieuws

HAF heeft een catalogus op de markt gebracht …

bouwbreed Premium

HAF heeft een catalogus op de markt gebracht waarin elektrotechnisch installatiemateriaal is samengebracht. Het betreft patroonlastscheiders, installatieautomaten, aardlekautomaten, aardschakelaars en diverse bedieningscomponenten, alsmede lege kunststof kasten. Fotos geven direct een duidelijk beeld om welke produkten het gaat.

BV Hollandse Apparatenfabriek HAF-Ede Eternit is uitgekomen met een brochure van zijn Eternit Opticolor NT- en Gallia NT-platen. Dit betreft de asbestvrije NT(Nieuwe Technologie) golfplaten. In de uitgebreide 35 paginas tellende bochure zijn alle mogelijke technische gegevens van de platen opgenomen begeleid door duidelijke maatschetsen en fotos. De platen gaan vergezeld van hulpstukken, waarmee het mogelijk is een compleet dak te vervaardigen. De grijze basisplaten worden afgewerkt met een gladde hoogwaardige coating op basis van acrylaten. De Opticolor golfplaten zijn te leveren in donkergrijs, roodbruin, antracietzwart, wolkengrijs en baksteenrood. De Gallia is daarenboven ook nog te leveren in rood flammee.

Eternit BV-Goor Interland Techniek heeft de brochure Baufa Convectoplan stalen convectoren ter beschikking. Ze omvat onopvallende verwarmingslichamen, die voor glaspuien en openslaande deuren zijn te plaatsen. Ook zijn ze in te bouwen in convectorputten of achter bekledingspanelen. Doordat ze degelijk zijn gelast ke ze een behoorlijke druk doorstaan. Mede daardoor is een onveranderlijke warmte-afgifte gewaarborgd. De convectoren zijn geschikt voor een werkdruk van 4 tot 12 bar.

Interland Techniek BV-Dordrecht

Reageer op dit artikel