nieuws

Goed resultaat voor Nagron

bouwbreed

De nettowinst van Nagron is vorig jaar uitgekomen op f. 11,9 miljoen. In 1991 bedroeg de winst eveneens f. 11,9 miljoen, maar hierin was een buitengewone bate begrepen van f. 1,8 miljoen uit de verkoop van een deelneming. Dat betekent dat in 1992 de winst uit gewone bedrijfsuitoefening met 17 procent is toegenomen.

Het Haagse Nagron verwacht dat, gezien de aanhoudend ongunstige economische tijden, het resultaat uit gewone bedrijfsuitoefening in 1993 niet zal verbeteren. In 1992 heeft vooral het grote aantal onroerend-goedtranscacties bijgedragen aan het totstandkomen van het bevredigend geachte resultaat. Een deel van de industriele activiteiten en de handel in non-ferro materialen stonden onder druk van de recessieve ontwikkeling, die zich vooral in het tweede halfjaar aftekende.

Reageer op dit artikel