nieuws

Garagedeur verbergt lassen aan binnenkant

bouwbreed

Bij plaatstalen garagedeuren is het niet nodig dat klinknagels of laspunten aan de buitenkant zijn te zien. Om dat te bereiken maakt de Engels fabrikant Henderson gebruik van de techniek ‘Button Locking’. Bij deze vrij nieuwe techniek vinden de bevestiging en montage van de beplating geheel aan de binnenzijde plaats.

Minder corrosie Volgens leverancier Henderson Nederland BV te Bladel is deze manier van bevestigen sterker dan vastnagelen of puntlassen en is hij minder gevoelig voor corrosie. Met deze methode vervaardigt het moederbedrijf de Premiere-serie.

In deze serie is een groot aantal stijlen te leveren. Behalve een aanzien met stroken, levert Henderson tevens uitvoeringen met panelen in klassieke stijl.

Nadat de garagedeuren een antiroestbehandeling hebben gekregen worden ze afgewerkt met een witte of beige poedercoating. Dit vormt de basis voor de uiteindelijke coating, die de deurenfabrikant afstemt op de eisen van de afnemer.

Reageer op dit artikel