nieuws

Friese onderneming koopt Bouwcombinatie NOP op

bouwbreed

Bouwgroep Tinga BV in Lemmer neemt per 1 mei Bouwcombinatie N.O.P. BV in Emmeloord over. Het bedrijf zal onder eigen naam verder gaan.

Alle vijftien werknemers gaan mee over.

Bouwgroep Tinga krijgt daarmee in totaal vijftig tot zeventig werknemers en een jaaromzet van f.20 miljoen. De Hoogeveense vestiging van Bouwcombinatie N.O.P. BV wordt met ingang van 1 mei opgeheven.

Het bedrijf is daar destijds begonnen en vestigde zich vijftien jaar geleden in Emmeloord vanwege het grote aanbod aan onderhoudswerk in de Noordoostpolder. Bouwcombinatie N.O.P. BV richt zich vooral op onderhoud, installaties, dakbedekking en betonreparatie. Behalve in de Noordoostpolder heeft het bedrijf ook in Hoogeveen veel werk.

De activiteiten van het nieuwe dochterbedrijf past precies in het verlengde van de werkzaamheden van de Lemster bouwonderneming, die twintig jaar geleden door directeur/eigenaar Jippe Tinga is opgericht.

Bouwgroep Tinga BV heeft twee dochters:Bouwbedrijf Tinga BV in Emmeloord en Tinga Planontwikkeling BV in Lemmer. Het bouwbedrijf is met name actief in de burger- en utiliteitsbouw. Het werkgebied omvat Flevoland, Friesland en Noord-Holland.

Reageer op dit artikel