nieuws

Burgemeester W. Veldhuizen van Andijk zal op 23 …

bouwbreed

Burgemeester W. Veldhuizen van Andijk zal op 23 april het nieuwe kantoorgebouw van Scholtens Bouwbedrijf Andijk BV openen.

Nabij de Millingenhof te Amsterdam Zuid-Oost heeft Grootel’s Bouwmaatschappij BV bij de bouw van 31 huurwoningen het hoogste punt bereikt. Het woningbouwpo is bestemd voor een woongroep van Surinaamse ouderen is naast een gemeenschapsruimte ook voorzien van een tropische kas. Opdrachtgever van de bouw is de Algemene Woningbouwvereniging. Tevens worden 51 koopwoningen, een initiatief van Grootel Plantontwikkeling te Amsterdam, gerealiseerd. Het ontwerp van het geheel is afkomstig van het Amsterdamse Architektenburo L. Lafour en R. Wijk BV.

Het dorp Burhuisterveen zal de komende drie jaar worden uitgebreid met circa tachtig woningen. De gemeente Achtkarspelen is bezig met de voorbereiding van een nieuw bestemmingsplan.

Reageer op dit artikel