nieuws

Bouw met vier deelnemers naar Beroepenwedstrijd

bouwbreed

Vier kandidaten zullen de Nederlandse bouw vertegenwoordigen op de Internationale Beroepenwedstrijden in Taiwan.

Deze wedstrijden vinden van 19 juli tot en met 3 augustus plaats in Taipei. De kandidaten zijn Gerwin Minkjan uit Ommen (timmeren), Johnnny Potgieter uit Westerhaar (metselen), Carel Adams uit Veldhoven (tegelzetten) en Willen Bonjernoor uit Baflo (natuursteenbewerken). Deze deelnemers kwamen afgelopen week als beste vaklieden naar voren bij de selectiewedstrijden die de Stichting Vakopleiding Bouwbedrijf hield in haar opleidingscentrum in Mierlo. De prijsuitreiking werd verricht door de zaakgelastigde van Taiwan, de heer Hsia Tien. Hij ontving bovendien het ‘Olympisch vuur’ uit handen van de de heer Beuk, president van de International Vocational Training Organisation en secretaris van de Stichting Beroepenwedstrijden Nederland. Nederland was in 1991 de organisator van de vorige beroepenwedstrijden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels