nieuws

Van Walraven introduceert fluisterbeugel

bouwbreed Premium

Op de vakbeurs ISH te Frankfort introduceert J. van Walraven zijn ‘fluisterbeugel’. Dit is een complete bevestigingsset voor valpijpen in rioleringsystemen. De set is zodanig samengesteld, dat een heel lage geluidsoverdracht plaatsvindt.

Volgens het bedrijf wordt met het systeem een geluidsreductie bereikt van 11-19 dB(A) ten opzichte van tradtionele bevestigingssystemen. Veel aandacht besteed het bedrijf ook aan zijn totaalprogramma van bevestigingsmiddelen. Het is Van Walraven uit Mijdrecht gebleken, dat installateurs nog wel eens vergeefs bij de groothandel aankloppen inzake pijpbeugelbevestigingen. Op dit gebied heeft het bedrijf zijn assortiment uitgebreid met inslagbouten met metrische draad en houtdraadpennen voorzien van een zogenaamde WM-kop. Deze houtdraadpennen zijn gemakkelijk in en uit het te bevestigen materiaal te draaien met behulp van sterkopschroevedraaiers

Reageer op dit artikel