nieuws

Thermocompact Vaillant zorgt met HR voor warm water

bouwbreed

Vaillant heeft zijn cv-ketelprogramma uitgebreid met de Thermocompact HR Combi.

Dat wil zoveel zeggen als een compact gebouwde HR-(Hoog Rendement)ketel met warmwatervoorziening. Behalve dat de ketel een rendement heeft van boven de 90%, heeft de Thermocompact VGBW 186 een warmwatercapaciteit van 2 tot 6 liter per minuut van 54 grC.

Door hun constructie zorgen de Premixbrander en een speciale warmtewisselaar voor een effectievere verbranding en een beter rendement. Een display maakt het mogelijk snel een diagnose vast te stellen bij storing. Ook zijn onder bedrijfsomstandigheden de in werking zijnde functies erop af te lezen. Op de Thermocompact HR van Vaillant BV te Amsterdam, geldt de daarvoor gebruikelijke subsidie van f. 350.

Reageer op dit artikel