nieuws

Hydraulische wandzaag

bouwbreed Premium

Tyrolit Nederland BV, een volle dochter van Tyrolit Schleifmittelwerke Swarovski K.G. in Oostenrijk, is sinds kort op de markt met een nieuw hydraulisch wandzaagsysteem, de Hydrostress DZ.

Het gaat hier om een 360 gr excentrisch verstelbaar zaagsysteem, dat volgens de fabrikant ‘superlicht’ is, maar toch een grote stabiliteit en dwarsstijfheid bezit. Het zaagblad wordt aangedreven door een onderhoudsvrije, volledig afgeschermde tandriem. Het hart van het zaagblad is met behulp van een speciale verstelinrichting 360 gr excentrisch te verstellen. Hierdoor kan bij elke positie van de zaag van een optimaal vermogen gebruik worden gemaakt.

De Hydrostress DZ is zowel handmatig, half-automatisch als vol-automatisch te bedienen en tegen overbelasting beveiligd. De voeding wordt verzorgd door een hydraulisch aggregaat.

Reageer op dit artikel