nieuws

Boorschroefmachine met 12 V vermogen

bouwbreed Premium

Wurth Nederland BV heeft zijn leveringsprogramma uitgebreid met een nieuwe snoerloze boorschroefmachine:ABS-12 E. Deze lichte (2,1 kg) boorschroefmachine heeft als voeding een nikkel-cadmium accu met een vermogen van 12 V en behoort hiermee tot een van de sterkste in zijn soort.

Daarnaast is de handzame machine uitgerust met een traploze elektronische toerentalregeling en een 13 mm snelspanboorhouder waarmee de boren binnen enkele seconden eenvoudig verwisseld ke worden.

Een vijfvoudige moment-instelling maakt het afstemmen op elke specifieke situatie mo gelijk. De boorschroefmachine heeft twee instelbare snelheden.

De machine is zowel rechts- als linksdraaiend en heeft bovendien een zeer korte oplaadtijd, die circa een uur bedraagt. De bijbehorende accu is separaat oplaadbaar.

De ABS-12 E wordt compleet geleverd in een handige metalen koffer met kunststof inzet, waarin ruimte is voor diverse onderdelen. Naast de snoerloze boorschroefmachine bestaat de inhoud uit het oplaadapparaat UC 12Y, een universeelhouder met snelwisselbithouder, alsmede zes bits met 1/4″

aansluiting en een lengte van 25 mm.

Reageer op dit artikel