nieuws

Bedrijfschap organiseert Dutch Drywall Award

bouwbreed

In navolging van Engeland, waar al enkele jaren een ‘National Drywall Award’ wordt uitgereikt, wordt dit jaar ook in ons land begonnen met een prijsvraag in de afbouwsector, waarbij be- en verwerking van gipskartonplaten in wanden of plafonds op een aansprekende wijze wordt beloond.

Het Bedrijfschap Stukadoors, Terarazzo en Steengaasstellers, die de prijsvraag organiseert, zal zowel in de renovatiesector als in de nieuwbouw aan een po een ‘Dutch Drywall Award’ toekennen.

Het bij het winnende po betrokken afbouw/montagebedrijf ontvangt f.5000 bestemd voor personele doeleinden.

Inzendingen ke tot 1 juni worden gestuurd naar het bedrijfschap in Woerden (postbus 375). De inzendingen mogen betrekking hebben op poen, die tussen juni 1990 en juni 1993 zijn afgerond. Bij het bedrijfschap kan men ook terecht voor nadere informatie, brochure en inschrijfformulier.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels