nieuws

Zes inspecteurs als waarnemend HID aangewezen

bouwbreed Premium

Vooruitlopend op de organisatieverandering en de personele invulling van het DirectoraatGeneraal van de Volkshuisvesting (DGHV) heeft VROM zes toekomstige inspecteurs aangewezen tot waarnemend Hoofdingenieur-Directeur (HID). De huidige twaalf Directies van de Volkshuisvesting worden door acht regionale Inspecties van de Volkshuisvesting (IVH) vervangen.

Naast de IVH’s zullen vier regionale bureaus Afhandeling Subsidieverplichtingen worden opgericht. De acht voorlopig aangestelde HID’s zijn drs. G. van der Veen voor Friedsland, Groningen en Drenthe, drs. J. van der Harst voor Overijssel en Gelderland, drs. J.H.R. Bergh voor Noord-Holland, Utrecht en Flevoland, ir. A.J. Baayen voor Zuid-Holland, H.J. van Hunnik voor Zeeland en Noord-Brabant en drs. H.H.

Klaren voor Limburg.

Reageer op dit artikel