nieuws

Vertraging bij verbouwing op Kop van Zuid

bouwbreed Premium

Aangezien de contractonderhandelingen tussen poontwikkelaar Mabon BV en het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam nog niet zijn afgerond, treedt er vertraging op bij de verbouwing van het voormalig Entrepotgebouw tot winkel- en uitgaanscentrum op de Kop van Zuid in Rotterdam. Met dit door het architectenbureau Cepezed BV uit Delft ontworpen bouwplan zou Volker Bouwmaatschappij BV uit Rotterdam aanvankelijk eind vorig jaar begonnen zijn. Door het uitstel zal de opening van de ‘Exotic Festival Market’, zoals het po gaat heten, niet in mei 1994, zoals gepland, maar pas voorjaar 1995 ke plaatsvinden.

Wel op schema ligt het plan van Mabon BV voor het Entrepotgebouw van 25 woningen voor ouderen. In opdracht van de Stichting Volkswoningen zal Volker Bouwmaatschappij BV april aanstaande de bouw beginnen. Het ontwerp hiervoor werd gemaakt door Architectenbureau M. Zeelenberg BV uit Ouddorp.

Reageer op dit artikel