nieuws

Veiligheidsgympen van Puma

bouwbreed

Veiligheidsschoenen in sportieve uitvoering, door gebruikers ook wel ‘veiligheidsgympen’ genoemd, zijn reeds sinds 1986 op de Nederlandse markt verkrijgbaar. In dat jaar introduceerde importeur Handelscompagnie BV te Spijkenisse de eerste van dit soort schoenen van het Duitse merk Puma.

Nu de vraag naar modieuze en toch sportieve veiligheidskleding en -schoenen de laatste tijd steeds meer toeneemt heeft Puma aan zijn uitgebreide programma nu een sportie ve hoge en lage veiligheidsschoen, volgens DIN 4843 S3, toegevoegd.

Met deze veiligheidsgympen ke ook de werknemers in de bouwnijverheid veilig werken. De schoenen hebben een lichtgewicht polyurethaan zool. Deze, warmte en koude isolerende zool, is in hoge mate bestand tegen olien, vetten, benzine, zuren en logen. De binnenzijden van de schoenen zijn behandeld tegen schimmelvormingen terwijl de schoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed.

Reageer op dit artikel