nieuws

Triton Po is afgestemd op logistiek

bouwbreed Premium

Baan Info Systems te Barneveld introduceert vandaag Triton Po, een geintegreerd softwarepakket voor de informatisering van pomatig werkende bedrijven. Het produkt is het resultaat van een jarenlange intensieve samenwerking met klanten uit de bouw- en installatiebranche.

Kenmerken van het softwarepakket zijn een centrale sturing vanuit de werkbegrotingsmodule. Vanuit die module worden de modules voor werkvoorbereiding, poregistratie, pobewaking en pofacturering aangestuurd. Twee andere produkten van Baan, Triton Trade en Triton Finance, zijn te koppelen aan de toepasselijke modules van het nieuwe pakket.

Baan benadrukt, dat Triton Po is voorbereid op externe integratie. “Een belangrijke ontwikkeling in de jaren negentig is de elektronische communicatie tussen bedrijven via electronic data interchange (EDI) en diskettes. Triton Po anticipeert op deze ontwikkelingen” , aldus een toelichting.

Van Triton Po zijn enkele delen nog in ontwikkeling. Het zijn de modules voor poplanning en strategische business informatie, en het onderdeel ‘Personeelsbehoefte binnen de module Pobehoefteplanning. Alle overige modules en de basis van Triton Po zijn vanaf maart leverbaar.

Reageer op dit artikel