nieuws

Tegels voor logo

bouwbreed

Om meer kleuraccenten in tegelwerk aan te brengen presenteert de Koninklijke Sphinx NV de Colorbox. Deze serie bevat wandtegels (150 x 150 mm) met zes basiskleuren.

Daarvan zijn zes pasteltinten afgeleid. De serie is onder meer bestemd voor het aanbrengen van logos en wandversieringen in het wandtegelwerk.

Op de beurs is tevens de Aquagrip-serie te zien, speciaal ontwikkeld voor ruimten waar hoge eisen worden gesteld aan de stroefheid van de vloerafwerking. De tegels zijn in drie verschillende formaten te verkrijgen, met zijden van 15, 20 en 30 cm. Ze zijn in vier verschillende lichte granito-desins te leveren. De tegels voldoen aan de anti-slip normen voor natte ruimtes klasse A en B en voor algemeen professionele toepassingen klasse R10 en R11.

Julianahal-stand 3030

Reageer op dit artikel